Rondstroppen

Hijsmiddelenwinkel heeft een sterk assortiment rondstroppen voor scherpe prijzen. Alle rondstroppen zijn geproduceerd volgens de NEN-1492/2 en voldoen hierdoor aan de hoge kwaliteit welke vereist is in Nederland. Ze voldoen hierdoor aan de eisen die aan rondstroppen gesteld worden voor de ARBO.

Enkel hoes (DELTA) of dubbele hoes (DUOTECH)?

Rondstroppen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wij werken enkel polyester (PES) rondstroppen. Bij alle rondstroppen zijn in de lengterichting een zwarte draden genaaid, elke draad staat voor 1000kg. Ook staat op elke rondstrop het tonnage vermeld zodat u altijd veilig kan werken. Binnen ons assortiment hebben we 2 lijnen rondstroppen. We hebben de enkele hoes, dit zijn de DELTA Rondstroppen van de budgetlijn. Hiernaast hebben we een dubbele hoes-lijn, deze noemen we de UTX DUOTECH Rondstroppen lijn, deze zijn van topkwaliteit en hierdoor iets duurder dan de budget lijn. Het voordeel van deze rondstroppen is dat ze minder snel afgekeurd hoeven te worden, door de dubbele hoes moeten scherpe materialen door 2 hoezen snijden voor deze afgekeurd dient te worden. Hierdoor heeft u een hogere betrouwbaarheid.

Ons assortiment rondstroppen

Op onze website vind u ons basis-assortiment rondstroppen, deze is van 1000 t/m 10000kg en zijn beschikbaar in de een werklengte van 1 t/m 6 meter. Als u vraag heeft naar andere maten kunnen wij u deze altijd aanbieden voor een scherpe prijs. Mocht u hier behoefte aan hebben kunt u ons altijd bellen of mailen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel