Hijsbanden

Hijsmiddelenwinkel heeft een sterk assortiment hijsbanden voor scherpe prijzen. Alle hijsbanden zijn geproduceerd volgens de NEN-1492/2 en voldoen hierdoor aan de hoge kwaliteit welke vereist is in Nederland. Ze voldoen hierdoor aan de eisen die aan hijsbanden gesteld worden voor de ARBO.

Enkel laag (DELTA) of dubbele laag (DUPLEX)?

Hijsbanden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wij werken enkel polyester (PES) hijsbanden. Bij alle hijsbanden zijn in de lengterichting een zwarte draden genaaid, elke draad staat voor 1000kg. Ook staat op elke hijsband het tonnage vermeld zodat u altijd veilig kan werken. Binnen ons assortiment hebben we 2 type hijsbanden. We hebben de enkele laag, dit zijn de DELTA Hijsbanden van de budgetlijn. Hiernaast hebben we een dubbele laag-lijn, deze noemen we de UTX DUPLEX Hijsbanden lijn, deze zijn van topkwaliteit en hierdoor iets duurder dan de budget lijn. Het voordeel van deze hisjbanden is dat ze minder snel afgekeurd hoeven te worden, door de dubbele laag komen er minder snel sneeén of zware beschadigingen. Hierdoor heeft u een hogere betrouwbaarheid.

Ons assortiment hijsbanden

Op onze website vind u ons basis-assortiment rondstroppen, deze is van 1000 t/m 10000kg en zijn beschikbaar in de een werklengte van 1 t/m 10 meter. Als u vraag heeft naar andere maten kunnen wij u deze altijd aanbieden voor een scherpe prijs. Mocht u hier behoefte aan hebben kunt u ons altijd bellen of mailen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel