Kettingtakels

Als u een kettingtakel kopen bij hijsmiddelenwinkel, heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan kettingtakels met een breed scala aan tonnages en lengtes.

Hoe gebruikt u een kettingtakel?

U kunt een kettingtakel gebruiken om lasten op te tillen. Een kettingtakel heeft een katrol aan de binnenkant zitten waain een ketting valt en loopt met aan het einde een haak. Wilt u altijd een soepel gebruik kunnne maken van de kettingtakel raden we u aan om de hijsketting welke u gebruikt in te vetten. Let er wel op dat u enkel dan de hijsketting invet en niet de bedieningketting.

Wat kan een kettingtakel hijsen?

Logischerwijs hangt dit af van hetgeen wat u moet gaan hijsen. Wij hebben kettingtakels van 250 kg tot en met 32000 kg. Dit zijn dus heel veel opties voor u, wij raden aan goed te bepalen wat u daadwerkelijk nodig heeft. Alle takels zijn van hoge kwaliteit en volgens alle normeringen. Hierdoor hoeft u zelf een rekening te houden met overcapaciteit en kunt u zich focussen op het gewicht wat er gehesen moet worden. 

Welke hijshoogte kan ik bestellen?

Naast het gewicht dat uw kettingtakel moet kunnen hijsen, is ook de benodigde hijshoogte van belang. Bij hijsmiddelenwinkel heeft u de keuze uit kettingtakels met een hijshoogte van 3 meter, 6 meter en 10 meter. Wilt u een aangepaste lengte kunt u altijd contact met ons opnemen wat er mogelijk is.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel