Rateltakels

Rateltakels van zijn een erg praktisch en eenvoudig hijsmiddel in gebruik. Alle rateltakels van hijsmiddelenwinkel voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normeringen. Als u een rateltakel koopt bij hijsmiddelenwinkel, heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan rateltakels met een breed scala aan tonnages en lengtes.

Hoe gebruikt u een rateltakel?

U kunt een rateltakel gebruiken om lasten vast te spannen, te verpaatsen of gewoon op te hijsen. De rateltakel werkt doormiddel van een hefboom. In de rateltakel zit een katrol waarin de hijsketting loopt en aan het einde hiervan zit een haak. Voor een blijvend soepel gebruik van een rateltakel adviseren wij vooral aan om de hijsketting in te vetten.

Wat kan een rateltakel hijsen en hoeveel kettinglengte kan ik hebben?

In ons assortiment hebben we rateltakels van een kleine 250kg tot 9000kg. Wij voeren diverse merken takels zoals Delta, Nitchi en Eller welke hun eigen maximaal werklasten hebben.  Al onze rateltakels hebben de standaard lengtes van 1.5 meter en 3.0 meter. Dit zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden de meest geadviseerde lengtes voor optimale werking.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel