Elektrische takels

Onze elektrische takels van voldoen allemaal aan de hoogste eisen en normeringen. In ons uitgebreide scala van elektrische takels hebben we de volgende merken Delta, Umega en Nitchi.  De elektrische takel bedient u met een bediening en mocht u draadloos willen werken bestaat de mogelijkheid van een draadloze afstandsbediening. 

Hoe gebruikt u een elektrische takel?

De elektrische takel maakt gebruik van een motor zodat u lasten eenvoudig kunt optillen en verplaatsen zonder hier zelf fysieke inspanning voor te verrichten. De stroomtoevoer komt van het net of genererend vanuit een aggregaat. In ons assoritment hebben we elektromotoren van 230 volt en 400 volt. 

Wat kan een elektrische takel hijsen en wat zijn de mogelijke hijshoogtes?

Als eerste is van belang of u een 230 volt takel of 400 volt takel wenst te gebruiken, dit heeft namelijk enorme impact op de te hijsen last. De mogelijkheden van een 230 volt takel zijn 120 kg tot 1000kg, terwijl de mogelijkheden voor een 400 volt takel 500 kg tot en met 10000kg is. Naast de te hijsen werklast voor uw elektrische takel, is ook de hijshoogte van belang. Onze elektrische kettingtakel van hijsmiddelenwinkel hebben standaard hijshoogtes van 3 meter, 6 meter en 10 meter. Mocht u een andere hoogte wensen kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel