Loopkatten

Alle onze loopkatten genieten de hoogste kwaliteitseisen. In ons assortiment vind u enkel veilige en betrouwbare loopkatten. Deze verkopen we van de volgende merken: Delta en Eller.

Een loopkat wat is dat?

Een loopkat is een wagen met 4 wielen en 2 zijwangen van staal die op de flens van een balk rijdt. Aan het wagentje zit een haak die al of niet is voorzien van een lier of takel om lasten te verplaatsen. Bij Hijswinkel heeft u de keuze uit een duwloopkat, een elektrische loopkat of een mechanische loopkat. Met een duwloopkat of kettingtakel met loopkat kunt u vanaf de grond met een last- of handketting lasten duwen of trekken. Een elektrische loopkat met takel heeft een elektromotor die de wielen van de loopkat aandrijft. Een mechanische loopkat wordt ook vanaf de grond bediend.

Wat voor loopkatten heb je?

We hebben als eerste een duwloopkat welke verstelbaar zijn voor verschillende balkbreedtes en kan hierdoor op een kraanbaan of ligger gemonteerd/gehangen worden. Een duwloopkat is geschikt voor lage bouwhoogtes en de kogellagers zorgen voor lage weerstand bij het duwen en trekken van de last. Ook verkopen we spindelloopkatten, deze zijn makkelijker op te hangen en te bevestigen en vooral geschikt als u het hijspunt vaak wilt kunnen wisselen/verplaatsen. Als laatste hebben we kettingloopkatten, bij deze loopkatten is er een ketting welke van de grond kan worden gebruikt om de loopkat te verrijden. Hierdoor hoeft u niet te duwen of trekken en kan u heel nauwkeurig de last op de juiste plek verrijden.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hijsmiddelenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel